Terug van weggeweest: de Mannen en Merquez!

Beste Zeeuwse Hemelvriend(in),

Eens in de paar maanden verlaten wij het inmiddels vertrouwde Facebookpad om via een e-mail ook de groep niet-facebookers van ons te laten horen. En daar hebben we deze keer alle reden toe! Onze trouwe gasten vanaf het begin herinneren zich vast nog wel de geweldige optredens die “De Mannen van Naam” hier een paar keer hebben gegeven. Tussen hun inspirerende luisterliedjes en verhalen serveerden we dan een selectie van onze kaart. Komende zondag ( 6 maart) is het weer zover! 

De Mannen komen liedjes uit hun nieuwste theaterprogramma “Morgen is ver” laten horen en wij serveren eenmalig een andere gouwe ouwe waar nog dagelijks naar wordt gevraagd…onze kruidige Marokkaanse merquezworstjes met handgerolde couscous, tomaatjes en yoghurtsaus! Eet je liever geen vlees dan serveren we het gerecht met boterzacht gegrilde aubergine uit de oven, ook heerlijk!

Net zoals de andere keren kan je reserveren voor een all-in prijs: voorstelling met aansluitend  merquez/aubergine voor 20,-, of alleen de voorstelling 10,-. Kan je niet naar de voorstelling komen maar wil je wel graag ’s avonds van de merquez komen genieten, dan kan dat voor 15,-.

Voorstelling start om 16.00, graag per e-mail reserveren.

Meer informatie: www.mannenvannaam.nl

Alle dagen open

We hebben afgelopen januari besloten om voortaan op alle dagen open te zijn en te blijven. In principe van 10.00h tot 22.00h (op zondag en maandag vanaf 12.00h). Wel zo duidelijk voor iedereen en ook wij hebben inmiddels gemerkt dat het ons meer rust geeft om er gewoon altijd te zijn.

Niet meer geinteresseerd? Afmelden