Polpette Pomodoro of Zalm op zijn Zeeuwse Hemels…

Beste Zeeuwse Hemelvriend(in),

Na fantastische zomeravonden in de tuin gaan we langzaamaan weer naar binnen, letterlijk en figuurlijk. Al was het maar om te schuilen voor de kastanjes die met z’n allen tegelijk naar beneden komen stuiteren…
Maar ook figuurlijk: om nieuwe inspiratie op te doen zijn we vanaf 1 september op maandag en dinsdag gesloten. Die inspiratie gebruiken we om jullie op de overige vijf dagen (én avonden!) heerlijke lunches en diners voor te zetten: van woensdag tot en met zondag zijn we nu tot tien uur ’s avonds open. Graag vertellen we jullie over een aantal nieuwe gerechten!

Gehaktballen zijn hot, van New York tot London en Parijs, ze staan overal op de kaart...her en der duiken zelfs serieuze “gehaktballenrestaurants” op! We zouden natuurlijk een Hollandse gehaktbal naar oma’s recept kunnen serveren, maar liever proberen we wat nieuws...Italiaanse Polpette met een Zeeuws tintje! Proef onze hemelse gehaktballetjes anno nu!

Het Zeeuwse Hemelmenu (22,50)

Eerste gang:
Crostini met alioli en lomo Iberico (dungesneden lende van het Ibericovarken)

Tweede gang:
Italiaanse polpette pomodoro met zachte Zeeuwse kaas, pijnboompitten, dragon en parmezaan, op een bedje van geroosterde courgette en tagliatelle.

Derde gang:
Zacht smeltende semifreddo met frambozen en lavendel.

En naast het nieuwe driegangen-menu hebben we ook een prachtig nieuw visgerecht op de dinerkaart: Zalm op zijn Zeeuwse Hemels! Een mooie zalmmoot in verse room met vijgenmosterd en een krokant hoedje van panko-crumble. Een eigen recept waar we weken aan hebben geproefd en gesleuteld (zwaar vak hebben wij hè(-;) maar nu is de zalm zoals hij zou moeten zijn.

Tot vanavond of later!

Monique, Joost en de rest

 

Niet meer geinteresseerd? Afmelden