Muziek op het menu!

Beste Zeeuwse Hemelvriend(in), 

Ben je net een beetje gewend aan de maandelijkse mail (in plaats van wekelijks), gaan we je deze week toch een keer extra ‚voeren’ en - hopelijk - inspireren. Het is dan ook een heel bijzondere week met drie avonden muziek en een bijpassend muziekmenu! De muzikanten met wie Joost zijn nieuwe CD op heeft genomen, Tim Schicker en Wilbert van Duinhoven, zijn in het Zeeuwse en spelen samen met hem op vrijdag en zaterdag alle liedjes van zijn nieuwe CD‚ "Midden in het begin". Ik serveer tussen de liedjes door verschillende kleine gerechtjes. Zo hopen we de zinnen op alle manieren te prikkelen en te verwennen.

Zaterdagavond zit vol, maar vrijdag - ingelast als extra voorstelling - is er nog plek.

En voor wie vanavond (donderdag) al zin heeft in een feestje; Tim speelt met zijn vriendin Elisa eigen gitaarcomposities en ook prachtige Portugese en Italiaanse liedjes en wie weet wordt er stiekum al gerepeteerd voor morgen... 

Vrijdag en zaterdag beginnen de avonden om 19.00 uur en serveren we alleen het muziekmenu. Donderdag (vanavond) kun je gewoon van onze kaart bestellen, inclusief het nieuwe drie-gangenmenu, en start de muziek rond zeven uur, maar kan je ook later komen.

Muzikale groet!

Monique

 

Niet meer geinteresseerd? Afmelden