Verse pasta, muziek en verhalen...

Beste Zeeuwse Hemelvriend(in),

Wat zijn we heerlijk aan het seizoen begonnen! Niks fijner dan iedereen zien genieten op de lange bank in de zon. Ook konden we maar geen genoeg krijgen van ons vorige Zeeuwse Hemelmenu met de burrata op gegrilde asperges, vandaar dat dit voorgerecht vanaf nu op de dagelijkse menukaart is beland! Voor het komende menu blijven we in Italië. Als voorgerecht snijden we op onze „nieuwe” Berkel flinterdunne plakjes zacht gegaard rundvlees dat we serveren met heerlijke tonijn-mayonaise en zachtzure kappertjes! Vitello tonato op z'n Zeeuwse Hemels...

Als hoofdgerecht introduceren we „panciotti”: verse pastakussentjes gevuld met garnalen en coquilles óf met aubergine en scamorza (Italiaanse kaas). Eroverheen een boter-saliesausje met parmezaanse kaas. Daarbij een knapperige salade met zuringblad, rucola en pijnboompitjes. Voor het toetje mogen jullie kiezen van onze nieuwe ijskaart. Maar liefst 15 smaken van het volledig plantaardige „Professor Grunschnabel-ijs” staan sinds kort op ons menu. Inmiddels kunnen we uit ervaring spreken…kiezen is bijna onmogelijk maar elke soort is een ware smaaksensatie!

Het Zeeuwse Hemelmenu (22,50) vanaf donderdag 15 mei

Voor

Dungesneden zacht gegaard rundvlees met tonijn-mayonaise en kappertjes

Hoofd
Pastakussentjes met garnalen en coquilles óf pastakussentjes met aubergine en kaas, in een botersalie-saus met parmezaanse kaas en een salade van zuringblad, rucola en pijnboompitjes.

Toe
Twee smaken Professor Grunschnabel-ijs naar keus

Let op: komende weken twee bijzondere avonden in de Zeeuwse Hemel!

Reserveer vast voor het optreden van Joost op zaterdag 24 mei:
Op zaterdag 24 mei gaat Joost ’s avonds vanaf zeven uur optreden en de nummers van zin nieuwe CD „Midden in het begin” live ten gehore brengen, samen met Tim Schicker en Wilbert van Duinhoven met wie hij de CD maakte. Ook is er een gastoptreden van Van Zins! Reserveer nu vast voor een avond vol muziek en heerlijke tapas die in verschillende gangen zullen worden geserveerd. Muziekoptreden 7,50, bijbehorend tapasmenu 22,50.

Aanstaande donderdag:
Op donderdag 15 mei komt Wiebe Radstake uit Zierikzee om half 8 met een bakfiets vol chocolade aan bij de Zeeuwse Hemel waar hij zal vertellen hoe hij deze chocolade per zeilboot vanuit de Caraïben naar Zierikzee heeft gebracht. Natuurlijk kan er tijdens zijn verhalen gewoon (door)gegeten worden of worden genoten van een kop koffie met wat chocola…Niet meer geinteresseerd? Afmelden