Zeeuwse Hemel menu is terug!

Beste Zeeuwse Hemelvriend(in),

We zijn weer open! Het voelt als na een flinke voorjaarsschoonmaak, alles is van zijn plek geweest en oogt weer fris en fruitig.
De vloer gezwart, de glazen toonbank weer helemaal gevuld met zoete lekkernijen en een mand vol aardperen uit de moestuin
van Anneke die nu echt gegeten moeten worden…


Op ons dagelijks menu staan vanaf donderdag allerlei gerechten die zowel overdag als ’s avonds gegeten kunnen worden: de
pizzaatjes van Joost, onovertroffen garnalenkroketjes, (maaltijd)salades van Monique, het kippasteitje, de biefstukspiezen met
frites, onze pompoensoep met feta, belegde desem- en notenbroodjes, allerlei tapasgerechten en dat breiden we langzaam uit
met nog meer lekkers. Daarnaast is ons driegangenmenu voor 22,50 terug. Per maand gaan we met de seizoenen mee en
verzinnen we een bijzondere combinatie van smaken en specerijen zoals jullie van ons gewend zijn. 

Over specerijen gesproken: 
waren jullie gewend dat Monique nog even snel naar de keuken rende om een of andere specerij mee te geven, vanaf nu hebben 
we een mooie collectie specerijen keurig afgevuld voor in onze winkel staan. Sumac, Raz al Hanout, Za’atar, anijs of paradijszaad
er is van alles, zelfs de wilde oregano en de citroentijm die Joost altijd weelderig over de biefstuk en vis strooit is nu in bakjes te koop!

Het menu van deze maand

vooraf
Desemtoast met Spaanse Ibericoham
en venkelmayonaise


hoofd
Sukadestoof met aardperen-truffelpuree en 
gegrillde aubergine met basilicum

toe
Gemberbolletjes en/of verse lychees met halfgeslagen room

Niet meer geinteresseerd? Afmelden