Nog even inspiratie opdoen…

Beste Zeeuwse Hemelvriend(in),

Op dit moment wordt mij in de Zeeuwse Hemel dagelijks gevraagd hoe ik ook al weer dat ene of dat
andere gerecht maakte…iedereen is druk bezig met het voorbereiden van kerstdiners en andere feestelijke
etentjes! Kom nog één keer inspiratie opdoen tijdens ons laatste menu van dit jaar! We koken een paar van
onze lekkerste gerechten uit 2013 en ik vertel je aan tafel precies hoe je hetzelfde gerecht ook thuis kunt maken!

Het menu van donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 december

Voor
Buffelmozzarella met geroosterde aubergine, basilicum, balsamico en olijfolie
• Spicy pompoensoep met Zeeuwse feta en zonnebloempitjes
Bruschetta met sardientjes en citroenolijfolie

Hoofd
• Gemarineerde lamskoteletjes met yoghurt-muntsaus en kruidige zoete aardappelpuree
Artisjokken-spinazietaart met mosterd-sinaasappelvinaigrette en rucolasalade

• Op de huid gebakken seizoensvis met citroentijm en broccolisalade met rode peper en handgerolde couscous

Toe
Roomyoghurt met Italiaanse lange vingers en lemoncurd
Rozenijs met kardamom
Vanille-ijs met olijfolie-agavekaramel

 

Kookdemonstratie van Spaanse gerechtjes
Op 24 december, de dinsdagmiddag voor kerst, krijg je nog meer inspiratie in de Zeeuwse Hemel! Dan komt onze importeur 
van Spaanse producten zelf laten zien welke lekkere (en simpele) gerechtjes je zoal "op z'n Spaans" kunt maken. 
Als Spanjespecialist én kok weet hij dat als geen ander. Kom proeven en genieten!

Extra open
Voor de kerst zijn we extra geopend op zondagmiddag 22 december en maandagavond 23 december.
Op eerste en tweede kerstdag is de Zeeuwse Hemel gesloten.

 

 

 



Niet meer geinteresseerd? Afmelden