Haal de Zeeuwse Hemel in huis of geef een hemels bezoekje cadeau!

WAAN van PietersFokker (CD)

cd waan

Aangestoken door elkaars vuur schreven en componeerden Pieters en Fokker binnen drie maanden hun eerste gezamenlijke plaat ‘Waan’. De tracks lopen uiteen van kleine gitaar- en pianoliedjes tot voller gearrangeerde funky en bluesy songs. Aanvankelijk unplugged en live opgenomen. Daarna aangevuld door bijdragen van bevriende gastmuzikanten.

€10,00
Aantal:

WAAN van PietersFokker (vinyl)

waan

Deze LP is inclusief een exemplaar op CD!

€20,00
Aantal:

Hemelse toppers

pakket-25

Hemelse toppers in één mooi mandje... Onze best verkochte azijn van vijgen en dadels; eerste persing olijfolie uit Sicilië waaraan biologische basilicum haar smaak heeft afgegeven, en een potje van de tapenade met Monique’s recept van appel, hazelnoot en vijgdadelazijn.

• vijgdadelazijn
• basilicumolijfolie
• Zeeuwse Hemel-tapenade

€25,00
Aantal:

Rijk gevulde cadeau-mand

pakket-45

Rijk gevulde cadeau-mand met onze meest populaire producten van dit moment. Mangoazijn op basis van druivenmost uit Italië, perfect te combineren met onze biologische citroenolijfolie. De onvolprezen tapenade van Monique met appel, hazelnoot en vijgdadelazijn. Truffelchips uit Spanje en onze heerlijke zachte huiswijn uit de Cévennes (culture biologique).• mangoazijn
• citroenolijfolie
• Zeeuwse Hemel-tapenade
• Truffelchips
Domaine de Taverna Rood *culture biologique

€45,00
Aantal:

Lunchbon t.w.v. € 20,-

lunchbonIMG 5738

Lunchbon t.w.v. € 20,- om gezellig samen te genieten in de Zeeuwse Hemel. De bon mag je natuurlijk ook voor boodschappen of diner gebruiken.

€20,00
Aantal:

Dinerbon t.w.v. € 50,-

dinerbonIMG 5738

Dinerbon t.w.v. € 50,- om gezellig samen te dineren in de Zeeuwse Hemel. De bon mag je natuurlijk ook voor boodschappen of lunch gebruiken.

€50,00
Aantal:

Monique’s Zeeuwse Hemel Kookboek

Monique

Met recepten van typische Zeeuwse Hemelgerechten en de achtergronden hiervan opgeschreven door Monique. Dit kookboek is nu nog in de maak, maar je kunt hem vast vooruit te bestellen.

€20,00
Aantal:

CD van Joost Pieters: Midden in het begin

Midden in het Begin-Joost pieters

Met onder meer met de liedjes ‘de Zeeuwse Hemel’ en ‘Zierikzee’. In het bijgesloten tekstboekje vertelt Joost over de achtergrond van de liedjes die deels in de Zeeuwse Hemel geschreven zijn.

€10,00
Aantal: